Termeni si Conditii

Tinta noastra este publicul de toate varstele, potentiali cumparatori online ai adidasilor sport. Astfel, pentru a putea face fata tuturor solicitarilor ajunse pe adresa magazinului nostru, am implementat mai multe categorii de produse, peste 300 de modele de adidasi sport sau casual dedicati diverselor activitati indoor sau outdoor. Avem o gama variata de produse si va punem la dispozitie un proces de cumparare extrem de facil, fiecare comanda plasata pe magazinul nostru urmand a va fi livrata in cel mai scurt timp prin intermediul firmelor de curierat rapid.

In cele ce urmeaza aveti la indemana cateva date extrem de importante despre statutului dumneavoastra, de cumparator, si prelucrarea datelor cu caracter personal, intreaga procedura de achizitie fiind una extrem de transparenta.

DESPRE ADIDASINOI.NET

  • Avem statutul de magazin online de adidasi, activitatea fiind derulata in baza unei echipe de specialisti in acest domeniu de activitate comerciala. Suntem o societate cu capital integral romanesc si ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Plasarea comenzilor se face fie prin formularul de comanda, fie telefonic, livrarea produselor urmand a se realiza in toata tara cu ajutorul curierului.
  • Produsele pe care le comercializam pot fi achizitionate in scop personal, revinderea produselor la un pret mai ridicat fiind strict interzisa.

Date cu caracter personal

  • Preluam datele cu caracter personal pentru orice comanda, totul pentru ca eliberarea facturilor aferente si livrarea produselor sa se realizeze intr-o maniera cat mai facila.
  • Informatiile importante si in acelasi timp obligatorii la predarea comenzilor sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa completa de livrare, email-ul si numarul de telefon. Este esential ca datele completate de dumneavoastra in timpul plasarii comenzii sa fie reale.
  • In vederea efectuarii platii cu ajutorul cardului bancar, aveti oportunitatea de a folosi atat cardurile de credit cat si pe cele de debit. Procedura este una facila si este asigurata de un procesator de plati care va garanta siguranta si o acuratete desavarsita.